Over ons

Ontdek hier hoe de passie voor reizen van het koppel Hans Otten en Colette van Remortel zich heeft vertaald in een uniek hospitality concept dat Antwerpen omarmt.

We streven altijd naar een onvergetelijke ervaring voor iedereen die U Eat U Sleep bezoekt.

Ons verhaal

Het verhaal van U Eat U Sleep begint bij een avontuurlijk koppel, Hans Otten en Colette van Remortel.

Hij een radio- en televisiemaker, zij een pilote.

Hun gedeelde passie voor verfijning, genot en hospitality vormde het fundament van dit unieke concept.

Hans en Colette bundelden hun unieke perspectieven en levenservaringen om dit bijzondere hospitality concept te creëren. Hun ziel werd gevoed door reizen naar wereldsteden zoals Londen, New York, Barcelona en Amsterdam, waar ze inspiratie opdeden.

In Antwerpen ontbrak dit concept volgens hen nog. Hun positieve ervaringen in het buitenland motiveerden hen om dit ook in Antwerpen te realiseren, met als doel U te laten meegenieten.

+
Reviews

Ervaar de betovering door de ogen van onze gasten. Lees hun hartverwarmende beoordelingen en ontdek hoe anderen hebben genoten bij U Eat U Sleep.

 

%
Klanttevredenheid

Met trots delen we onze score van klanttevredenheid. Deze score weerspiegelt de positieve ervaringen van onze gasten en hun genot van onze uitzonderlijke gastvrijheid.

Enthousiaste medewerkers

Wij vormen een team van 12 enthousiaste medewerkers die gepassioneerd zijn over het creëren van uitzonderlijke ervaringen voor onze gasten.

Ons team

Bij U Eat U Sleep zijn we meer dan alleen een team. We zijn gastheren en gastvrouwen. Ons team staat klaar om aan uw behoeften te voldoen, uw vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat uw verblijf tot in de kleinste details wordt verzorgd. Uw comfort en tevredenheid zijn onze hoogste prioriteit.

Colette van Remortel & Hans Otten

General Management / Owners

Reda Hamite

Executive Chef

J.R.

Operations Manager

Onze cocktailkaart biedt een scala aan opties, van verfrissende gin-tonics tot exotische mojito\'s.

Goda

Restaurant Manager - Front of House