Aanbod

Een écht Antwerps Pareltje! U Eat U Sleep combineert alle zalige aspecten van opperste hospitality: een zeer gewaardeerd restaurant, een small luxury 4-sterren boutique hotel & trendy cocktailbar. Ontdek genot en verfijning in het hart van de stad op een unieke locatie aan het water.

Een combinatie van culinaire kunstwerken, luxe accommodaties, en ontspannen loungesfeer in Antwerpen. Ontdek de totaalbeleving bij U Eat U Sleep.

U Eat

Ontdek ons smaakvol restaurant waar de klassieke Franse keuken wordt omgetoverd tot een nieuwe verrassende beleving in het bord. Gewaardeerd door alle culinaire gidsen van België. 

U Drink

Ontdek onze lounge en cocktailbar waar je rust en gezelligheid kan vinden. Een combinatie van comfort en elegantie. Of je nu samenkomt met vrienden, collega's of gewoon jezelf, deze ruimte biedt de perfecte omgeving om te ontspannen. Geniet van onze verfijnde cocktails, zorgvuldig uitgekozen wijnselectie en heerlijke bites.

U Sleep

Luxe, comfort op een unieke locatie aan het water. Laat je verwennen in alle rust. We begrijpen dat rust essentieel is voor een vervuld leven. Ontsnap aan de dagelijkse drukte en omarm een sfeer van luxe en sereniteit. Uw comfort is onze prioriteit

U Enjoy

Een bestemming voor totale verwennerij. Ons U Enjoy-concept omvat de gehele ervaring, van het warme welkom bij aankomst tot het moment dat u afscheid neemt. Stap binnen in de wereld van de ultieme beleving, waar elk moment een unieke ervaring is.

Massage & Health Care

Tijdens uw verblijf kan u genieten van een heerlijke massage. Verder is ook gelaatsverzorging, manicure en pedicure mogelijk. Vraag gerust meer info aan onze receptie.