Nieuws
Reserveer een zalig - aan tafel geserveerd - Luxe Ontbijt: 26€/pp

Dé unieke locatie!
Parel aan het water!

U Eat & Sleep biedt een gewaardeerd restaurant, een small luxury 4-sterren boutique hotel met 15 luxueuze kamers & een trendy cocktailbar.
U beleeft elk aspect apart of u combineert het tot een unieke totaalbeleving.
Geniet van een betoverende sfeer aan de Antwerpse jachthaven en het MAS.

Enjoy the full experience anytime of the year! Enjoy the full experience anytime of the year! Enjoy the full experience anytime of the year!

U Eat U Sleep is een hospitatlity concept in het hart van Antwerpen. Waar luxe en comfort samenkomen.
We streven altijd naar een onvergetelijke ervaring voor iedereen die U Eat U Sleep bezoekt.

Over ons

In 2017 smeden het koppel Hans Otten en Colette van Remortel een schitterende plan: de heropleving van een historisch pand uit 1820, ontworpen door de befaamde architect Pierre Bruno Bourla. Gelegen aan de Antwerpse Jachthaven, met adembenemend uitzicht op het MAS!

Ze wilden deze locatie nieuw leven inblazen door het renoveren van dit historische gebouw zoals Bourla het in 1820 bedoeld had. 

Met hun passie als brandstof en hun inzichten als leidraad, hebben Hans en Colette een hospitality concept gecreëerd.

Een harmonieus samenspel van inspiratie uit wereldsteden en de unieke flair van Antwerpen.

Met hun jarenlange ervaring in de mediawereld en de luchtvaart, zorgen Hans en Colette voor een frisse "out of the box"-kijk op hospitality. 

U Eat U Sleep heeft als doel een warm thuisgevoel te creëren vanaf het moment dat u binnenstapt. Onze persoonlijke aanpak staat garant voor een gastvrije ervaring, van het welkomstdrankje, over de lunch, het diner, een zalige overnachtig tot het ontbijt.

Op een magische plek die U verdient.

+
Reviews

Ervaar de betovering door de ogen van onze gasten. Lees hun hartverwarmende beoordelingen en ontdek hoe anderen hebben genoten bij U Eat U Sleep.

 

%
Klanttevredenheid

Met trots delen we onze score van klanttevredenheid. Deze score weerspiegelt de positieve ervaringen van onze gasten en hun genot van onze uitzonderlijke gastvrijheid.

Enthousiaste medewerkers

Wij vormen een team van 12 enthousiaste medewerkers die gepassioneerd zijn over het creëren van uitzonderlijke ervaringen voor onze gasten.

Klanten geven ons een score van 4,6/5. Dit zeggen ze:

Onze gasten genieten met een glimlach van de warme en gastvrije sfeer bij U Eat U Sleep. Uw tevredenheid is ons grootste plezier.
U Eat U Sleep biedt een unieke locatie aan het MAS in Antwerpen voor een feest op maat.
Een feest op maat waar je creativiteit en onze flexibiliteit centraal staan.

Een uniek huwelijks-, bedrijfs- of familiefeest?

Elk event is uniek: een intiem samenzijn, een uitgebreide receptie, of u wenst ons hele hotel af te huren voor een speciale gelegenheid? Wij staan klaar om uw wensen waar te maken. We bieden graag een service op maat! 

We werken nauw met u samen om elk detail te perfectioneren. We bieden flexibiliteit en creativiteit, zodat uw evenement een weerspiegeling wordt van uw gevoel, smaak en stijl.

Laat ons uw wensen vervullen en samen creëren we een onvergetelijke beleving die nooit meer uit uw herinnering verdwijnt.