À LA CARTE
Small Bites
Nems
12
Dip 4ps
Koningsolijven
7
gepekelde groenten | groene olijven
Edamame
10
sojaboontje | fleur de sel
Crab roll
18
brioche | Japanse mayo
Gyoza kip
14
sesam | gerookte soja
Zeeuwse oesters "Oesterij speciaal"
18/3ps - 36/6p
sjalot dressing | citroen
Oester, « Speciaal Oesterij » Signature
20 (3ps) - 38 (6ps)
granny smith | komkommer | sambai
Selectie Charcuterie
22
tapenade | crackers
Paleta iberico (pata negra)
24
crackers
Tartaar gerookte zalm
16
hartige tartelette | kewpie | bieslook
Selectie kaasmeester ‘Van Tricht’
23
Imperial heritage Caviar (10gr / 30gr)
35 / 95
blini | zure room
Voorgerechten
Artisanale garnaalkroket
28
peterselie | citroen | waterkers
Artisanale kaaskroket
18
peterselie Limoen
Ceviche Hamachi
29
Lemon gel | cucumber | dashi-iri
Vitello tonato
25
kappers | Pantelleria | kalamata olijf
Carpaccio Holstein
26
rucola | crisp di parmegiano | aceto balsamico
Tartaar Tonijn
27
granny smith | komkommer | avocado | infusie van gin
Pomme Moscovite
42 / 98
Imperial heritage 10gr / 30gr | "La ratte" aardappel
PASTA
Linguine vongole
34
gekonfijte look | peterselie | citroen
Luiguini Kreeft
49
straciatella | geconfijte tomaat
VIS
Mosselen Vino Blanco
35
Mosselen natuur
32
Catch of the day
39
beurre blanc | Bouchot mossel | spitskool
Sliptongetjes Meunière
39
citroen | peterselie | beurre noisette
Zeebaars in zoutkorst per 2p.
43 / pp
gremolata | courgette
SALADES
Caesar salade
27
hoevekip | ansjovis | zuurdesem | crouton
Salade Niçoise
28
Verse tonijn/fresh tuna - groene boon/green bean - mixed salade
Tomaat garnaal
37
San Marzano tomaat | mimosa hoeve-ei | frietjes
VLEES
Steak Tartare
36
piémontaise | mosterzaad | eidooier
Bouchée à la reine
31
hoevekip | mousseline | girolles | bladerdeeg
Bouchée à la rein Deluxe
39
extra: Handgepelde garnalen | kalfszwerik
"U" MEAT SPECIALS
Entrecôte "Rubia Gallega"
45
verse friet | beairnaise/peper/bordelaise
Filet Pur “Simmental” Quality Label
49
quality label | verse frietjes | sla | béarnaise, pepper of bordelaise
Desserts
Dame Blanche
15
vanille ijs | espuma chocolade | piment
Coupe Colonel
17
Sorbet | vodka
Tarte tatin
14
pomme forestière | vannille-ijs
coupe aardbeien
15
Aardbeien Hoogstraten - mascarpone
Café Glacé
14
kahlúa - mokka ijs - espuma koffie
Espresso Martini
16
vodka | coffee | coffee liquor
Selectie kaasmeester ‘Van Tricht’
23
U ENJOY MENU
HET BESTE VAN ONZE KAART IN ÉÉN MENU!
Degustatiemenu van de chef
4 of *5 gangen
75 - *95
Aangepaste wijnen
44 - *55
Mocktail pairing
39 - *50
HET MENU
Amuse
Vitello Tonato
Kappers / Pantellaria / Kalamata olijf
Cappeletti Buratta
boschampignons - gebrande prei
Zeeuwse Oester "Oesterij speciaal" | oyster "Oesterij special"
5de gang
Ponzu / komkommer / chili olie
Catch of the day
Aardbeien Romanoff
amaretto / koffie
ONTBIJT
Breakfast
Enkel op reservatie
28€
Aan tafel bediend! Artisanale kazen, kwaliteitsvleeswaren, vers fruit, yoghurt, variatie aan versgebakken broodsoorten, ei-bereiding naar keuze met verse hoeve-eieren.
U ENJOY ARRANGEMENT
U Enjoy Arrangement
U Enjoy Arrangement
475 voor 2 personen
5-gangen menu | luxe kamer | heerlijk ontbijt
LUNCH MENU
LUNCH MENU
voorgerecht | hoofdgerecht | *dessert
39 | *45 (ma - zat)
Volgens marktaanbod
COCKTAILS & MOCKTAILS
BASIL SMASH
16
Basil - triple sec - Hendricks gin
NEGRONI
14
bombay gin - campari - red Vermouth
WHISKEY SOUR
16
Four Roses - citrus
BLOODY MARY
16
42 below vodka - big tom tomato juice
PALOMA
16
Patron Tequila - Fevertree grapefruit soda
SPICY MARGHARITA
16
Patron - cointreau - lime - spices
PISCO SOUR
16
Pisco - lime
PORNSTAR MARTINI
16
vodka - passion fruit grape
DARK & STORMY
16
Bacardi Cuatro – lime – ginger beer
ESPRESSO MARTINI
16
Belvedère – coffee – Tia maria
MOSCOW MULE
16
Belvedère - lime - ginger beer
COSMOPOLITAN
16
Grey Goose – cranberry – triple sec
APEROL SPRITZ
12
MOCKTAILS
MOCKTAILS
FRENCH BLOOM
15
sparkling chardonnay
CRODINO
6
GINZU SPRITZ "BOTAN"
13
Etherical oils of lemon & manderins corried by giner distillates
BOTANIETS GIN & TONIC
13
Fevertree tonic
BASIL SMASH 0%
13
botaniets - basil
NOGRONI
13
WAKATYA
13
huacatay - sweet basis - mint - lime - tarragon