À LA CARTE
Small Bites
Nems
12
Dip 4ps
Koningsolijven
7
gepekelde groenten | groene olijven
Gyoza kip
14
sesam | gerookte soja
Oesters "Irish" Môr natuur
18/3ps - 36/63s
sjalot dressing | citroen
Oester "Irish Môr" Signature
20 (3ps) - 38 (6ps)
ponzu | komkommer | Chili olie
Selectie Charcuterie
20
tapenade | crackers
Paleta iberico (pata negra)
22
crackers
Tartaar gerookte zalm
16
hartige tartelette | kewpie | bieslook
Croquette kip en dashi
14
curry | mustard
Zoete aardappel dip
14
feta | granaatappel | kruidenolie
Selectie kaasmeester ‘Van Tricht’
23
Royal Belgian Caviar (10gr / 30gr)
35 / 95
Blini | zure room
Patisserie van Dellafaille
10
Voorgerechten
Artisanale garnaalkroket
24
Peterselie | citroen | waterkers
Artisanale kaaskroket
18
peterselie | Limoen
Vitello tonato
24
kappers | Pantelleria | kalamata olijf
Kingkrab
49
Tijmboter | espuma van look
Gebakken Noorse coquilles
32
Boudin noir | beurre blanc
Tataki Rund
24
sesam | avocado | ‘Tomasu’ soja
Carpaccio Holstein
24
Mayo truffel | Parmigianio
PASTA
Linguine vongole
34
Gekonfijte look | peterselie | citroen
Linguine kreeft
49
straciatella | gekonfijte tomaat | basilicum
Cappelletti buratta
28
buratta | boschampignon | gebrande prei
VIS
Hoofdgerechten
Catch of the day
39
Beurre blanc | Bouchot mossel | spitskool
Zeetong Meunière
Dagprijs
citroen | peterselie | beurre noisette
Zeebaars in zoutkorst per 2p.
44 / pp
Gremolata | courgette
SALADES
Caesar salade
26
Hoevekip | ansjovis | zuurdesem | crouton
Thai beef salade
29
gemarineerde rundvlees | sesam | hoisin
VLEES
Steak Tartare
35
Piémontaise | mosterzaad | eidooier
Bouchée à la reine
29
Hoevekip | mousseline | girolles | bladerdeeg
Bouchée à la rein Deluxe
39
extra: Handgepelde garnalen | kalfszwerik
"U" MEAT SPECIALS
Entrecôte "Black Agnus"
42
verse friet | beairnaise/peper/bordelaise
Filet Pur “Simmental” Quality Label
48
Quality label | verse frietjes | sla | béarnaise, pepper of bordelaise
Filet pur “Rossini”
55
foie gras | truffelpuree | bordelaise | merg
Wagyu Bavette
57
‘Wagyu’ Australia | verse friet | slaatje
Desserts
Dame Blanche
15
Vanille ijs | espuma chocolade | piment
Crèpe Suzette
16
Sinaasappel | Grand Marnier
Tarte tatin
14
Pomme forestière | vannille-ijs
Crème Brulée
12
Tiramisu
16
Amaretto | koffie
Espresso Martini
16
Vodka | coffee | coffee liquor
Selectie kaasmeester ‘Van Tricht’
23
U ENJOY MENU
HET BESTE VAN ONZE KAART IN ÉÉN MENU!
Degustatiemenu van de chef
4 of *5 gangen
75 - *95
Aangepaste wijnen
44 / *55
Mocktail pairing
39 - *50
HET MENU
Amuse
Vitello Tonato
Kappers / Pantellaria / Kalamata olijf
Cappeletti Buratta
boschampignons - gebrande prei
Irish mor oester | oyster
5de gang
Ponzu / komkommer / chili olie
Zeebaars
Zeeuwse mossel / spitskool / beurre blanc
Tiramisu
amaretto / koffie
ONTBIJT
Breakfast
Enkel op reservatie
28€
Aan tafel bediend! Artisanale kazen, kwaliteitsvleeswaren, vers fruit, yoghurt, variatie aan versgebakken broodsoorten, ei-bereiding naar keuze met verse hoeve-eieren.
U ENJOY ARRANGEMENT
U Enjoy Arrangement
U Enjoy Arrangement
475 voor 2 personen
5-gangen menu | luxe kamer | heerlijk ontbijt
LUNCH MENU
LUNCH MENU
voorgerecht | hoofdgerecht | *dessert
39 | *45 (ma - zat)
Volgens marktaanbod
COCKTAILS & MOCKTAILS
Homemade Cocktails
YUZU NEGRONI
16
Bombay sapphire - bitter - English spiced vermouth - yuzu sake
SNICKERS OLD FASHIONED
16
Bourbon - chocolate bitter - peanut brown butter
JASMIN GIN
16
Bombay Sapphire - umeshu - lychee - jasmin pearls
BASIL SMASH
16
Basil - triple sec - Hendricks gin
NEW YORK SOUR
16
whiskey sour topped with pinot noir
MEZCALITA VERDITA
16
Mezcal - tequila reposado - cointreau pineapple - cilantro - jalapeño
Pornstar Martini
17
vodka - passion fruit grape
Dark and Stormy
16
Bacardi Cuatro – lime – ginger beer
Espresso Martini
16
Belvedère – coffee – Tia maria
Moscow Mule
16
Belvedère - lime - ginger beer
Cosmopolitan
16
Grey Goose – cranberry – triple sec
Aperol Spritz
14
MOCKTAILS
MOCKTAILS
Jungle Spritz
12
Martini virbrante - pinneapple - fevertree tonic
French Bloom
14
sparkling Chardonnay
Ginzu Spritz Botan
12