WELCOME 2025 MENU & DANCE PARTY!
NEW YEAR'S EVE!
31 DECEMBER - 19u tot ???
Reservaties enkel via info@u-eatsleep.be of 03/201.90.70.
Uitzonderingen: veggie, vegan, allergieën, intoleraties mogelijk indien minstens 1 week vooraf doorgegeven.
FEESTELIJK DEGUSTATIEMENU
MENU
Coupe Pommery Royal Silver Brut
Reims - Chardonnay – Pinot Noir
Amuses van de chef
hummus | dip toastje | mousse van eend wintersoep | gerookte paling
Coquille
knolselder | hazelnoot | winterpostelein
Kreeftenstaart
prei | bisque | limoen
Fazant
consommé | tortellini | truffel | pastinaak
Hert
savooi | kastanje | amandel | balsamico
Peer
pecannoot | speculaas | warme chocolade XO
Koffie of Thee
“U” praline | Yannick Haest huisgemaakte madeleine | vanille
Welcome 2025! Coupe Pommery Royal Silver Brut
Reims - Chardonnay – Pinot Noir
DANCE PARTY!
"U" CELEBRATE 2025 - DANCE PARTY
Live Party DJ Pablo Daeseleire (Daezi) | cocktails | champagne | fine wines | all drinks
255€/pp
Tot middernacht: incl 2 coupes Champagnes, aangepaste wijnen, frisdranken & koffie of thee
À LA CARTE
Small Bites
Mousse wilde eend
14
zilverui | porto | walnoot
Toast Rundstartaar Kaviaar| Beef Tartare Toast
40
Royal Belgian Caviar 10g | zure room/sour cream | bieslook/chives
Foie Gras
22
brioche | zoete ui/sweet onion | hazelnoot/hazelnut | thijm/thyme
Nobashi Garnalen Tempura
19
togarachi mayo | furekake
Goujonettes
12
witte vis | tartaarsaus | limoen
Oesters natuur
5/stuk
sjalot dressing | citroen
Huisgemaakte Bitterballen
14
Oesters gegratineerd
6/stuk
mousseline
Escargots (6st)
22
lookboter | bieslook | baguette
Paleta iberico (pata negra)
20
crackers
Bord Enigma
28
focaccia | zwarte olijf
Sardinas en aceite de oliva
18
Lemon
Homemade Hummus
14
Paprika | walnoot | groene kruiden
Selectie kaasmeester ‘Van Tricht’
21
Royal Belgian Caviar (10gr)
35
Blini | zure room
Voorgerechten
Artisanale garnaalkroket
26
Peterselie | citroen | waterkers
Tartaar gerookt hert
24
miso | ponzu | nori
Portobello (V)
22
Kastanje | hazelnoot | herfsttruffel
Bisque van kreeft
28
zure room | avruga |calamansi
Gerookte zalm
22
brioche | zure room | dille
Paté van hert
24
Pain perdu | rode biet | merlot
Hoofdgerechten
Kabeljauw
36
knolselder | beurre blanc | beldi lemon | pommes duchesse
Tarbot
55
filet | schorseneren | noilly prat | mousseline | puree
Zeetong Meunière
56
citroen | peterselie
Stoofpotje van varkenswangetjes
29
Verse frietjes | witloofslaatje
fazant fine champagne
44
witloof - girolles champignon
Hazenrug (2p)
45/pp
Seizoensgroenten - appel - cranberry (2p)
Huisgemaakte Vol-au-vent
29
Hoevekip | mousseline | girolles | bladerdeeg
Huisgemaakte Vol-au-Vent Deluxe
36
Handgepelde garnalen | kalfszwerik
Verse Caesar salad
29
mechelse koekoek | ansjovisdressing | lardo | pesto | eidooier
Tortellini boschampignons | wild mushrooms
28
pistache | burrata | kastanje/castgne
Entrecôte Holstein
41
verse frie | sla | beairnaise/peper/bordelaise
Filet pur “Rossini”
56
foie gras | truffelpuree | bordelaise | merg
Filet Pur “Simmental”
49
Quality label | verse frietjes | sla | béarnaise, pepper of bordelaise
Wagyu Australia
59
bavette | pommes pont neuf | seizoensslaatje | szechuan
Desserts
Dame Blanche
15
Vanille ijs | espuma chocolade | piment
Warme appel | Crumble
17
walnootijs | calvados
Nougat Glacé
17
appelsien / orange| citroenmelisse / lemon balm | orange bloesem / blossom
Café Glacé
15
kahlua caramel | mascarpone | 95% pure chocolade
Espresso Martini
16
Vodka | coffee | coffee liquor
Selectie kaasmeester ‘Van Tricht’
21
WILDSUGGESTIES
WILDGERECHTEN
Hertenfilet
45
spruit | pommes dauphine | kastanje | truffle
Fazant fine champagne
44
witloof - girolles champignon
hazenrug (2P)
49/PP
seizoensgroenten - appel - cranberry
LET US SURPISE U - MENU
Degustatiemenu van de chef
4 of *5 gangen
69 - *87
Aangepaste wijnen
35 - *45
Amuse
Coquille | Scallop
Crispy chicken | aardpeer / Jerusalem artichoke| amandel / almond
Ossenstaart | Oxtail
Caramelle pasta | consommé | knolselder / celeriac
*Zeebaars | Sea bass
*5de gang
Wortel/carrot | vadouvan | kaffir limoen / lime
Hertenfilet | Venison fillet
spruit / sprout | pommes dauphine | kastanje / castagne | truffel / truffle
Nougat glacé | Iced nougat
appelsien / orange| citroenmelisse / lemon balm | orange bloesem / blossom
ONTBIJT
Breakfast
Enkel op reservatie
28€
Aan tafel bediend! Artisanale kazen, kwaliteitsvleeswaren, vers fruit, yoghurt, variatie aan versgebakken broodsoorten, ei-bereiding naar keuze met verse hoeve-eieren.
BRUNCH - ELKE ZONDAG
LUXE BRUNCH BUFFET
Buffet: Luxe Ontbijt
Buffet: Warme en koude lunchgerechten
Buffet: Desserts
59€/pp - reservaties via "Reserveer een tafel".
Kinderen < 6 jaar: gratis - 6 tot 12: €35
U ENJOY ARRANGEMENT
U Enjoy Arrangement
U Enjoy Arrangement
475 voor 2 personen
5-gangen menu | luxe kamer | heerlijk ontbijt
LUNCH MENU
LUNCH MENU
voorgerecht | hoofdgerecht | *dessert
39 | *45 (ma - zat)
Volgens marktaanbod
COCKTAILS & MOCKTAILS
Homemade Cocktails
Negroni
17
Bombay Sapphire – Martini Riserva Rubino – Martini Bitter
Pornstar Martini
17
vodka - passion fruit grape
Dark and Stormy
16
Bacardi Cuatro – lime – ginger beer
Lazy Red Cheeks
16
42 below – raspberry – violet – lime
Espresso Martini
16
Belvedère – coffee – Tia maria
Moscow Mule
16
Belvedère - lime - ginger beer
Cosmopolitan
16
Grey Goose – cranberry – triple sec
Aperol Spritz
14
MOCKTAILS
MOCKTAILS
Jungle Spritz
12
Martini virbrante - pinneapple - fevertree tonic
Virgin Cheecks
12
Gin 0% - raspberry
Gin & Tonic 0%
12