À LA CARTE
Small Bites
Nems
12
sweet & sour
Crab Roll
18
kewpie mayo | zure room | kaffir limoen
Artisjok
17
mosterd vinaigrette
Iberico kroketjes
18
Pickles dip
Gyoza kip
14
sesam | gerookte soja
Paleta Iberico
22
crackers
Salchicon Iberico Bellota
14
gerijpte Spaanse salami
Oesters "Irish mor"
18/3ps - 36/6p
sjalot dressing | citroen
Oester, « Irish Mor » gegratineerd
20 (3ps) - 38 (6ps)
gouda kaas | sjalot | room
Tartelette tartaar gerookte zalm
16
Churros
12
Selectie kaasmeester ‘Van Tricht’
23
Imperial heritage Caviar (10gr / 30gr)
35 / 95
blini | zure room
Voorgerechten
Artisanale garnaalkroket klassiek
28
50% handgepelde garnalen | citroen | peterselie | cocktailsaus
Artisanale kaaskroket klassiek
18
peterselie | limoen
Gerookte zalm
25
toast | zure room | ui | kappertjes
Vitello tonato
25
kappers | Pantelleria | kalamata olijf
Carpaccio Holstein
26
truffelmayo | parmezaan | mizuna salad
King Krab
49
beurre blanc
Tataki Tonijn AA A (topkwaliteit)
27
sesam | ponzu | wakame
Zeeuwse mosselen "Thai Style"
24
rode peper | sojascheuten | koriander
Pomme Moscovite
42 / 98
Imperial heritage 10gr / 30gr | "La ratte" aardappel
PASTA
Linguine vongole
34
gekonfijte look | peterselie | citroen
Cappelletti buratta (V)
28
oesterzwam | truffelroomsaus
Linguine Kreeft
49
1/2 kreeft - Kreeftenbisque
VIS
Catch of the day
39
verrassing: bereiding van de chef
Roggevleugel
38
kappertjes | peterselie | beurre noisette | puree
Zeebaars in zoutkorst per 2p.
43 / pp
zeekraal | beurre blanc
SALADES
Caesar salade
26
hoevekip | ansjovis | zuurdesem | crouton
Thai Beef Salad
28
rode peper | sesam | mizuna salade
VLEES
Steak Tartare Angus grand cru
36
handgesneden
Bouchée à la reine
31
hoevekip | mousseline | Parijse champignons | bladerdeeg
Piepkuiken "Poussin"
31
fine de champagne | tuinkruiden | mini witloof | aardappelpuree
"U" MEAT SPECIALS
Entrecôte "Berugi"
45
verse friet | beairnaise/peper/bordelaise
Filet Pur “Holstein" platinum AAA
49
quality label | verse frietjes | sla | béarnaise, pepper of bordelaise
Desserts
Dame Blanche
15
vanille ijs | espuma chocolade | piment
Crème Brûlée
14
Crèpe Suzette
16
mandarin | napoleon
Crème brûlée.
14
Tarte tatin
15
pomme forestière | vannille-ijs
Café Glacé
14
kahlúa - mokka ijs - espuma koffie
Espresso Martini
16
vodka | coffee | coffee liquor
Selectie kaasmeester ‘Van Tricht’
23
U ENJOY MENU
HET BESTE VAN ONZE KAART IN ÉÉN MENU!
Degustatiemenu van de chef
4 of *5 gangen
75 - *95
Aangepaste wijnen
44 - *55
Mocktail pairing
39 - *50
HET MENU
Amuse
Carpaccio Rund "Holstein"
truffelmayo - parmezaan - mizuna salade
Oester "Irisch Mor" gegratineerd
gouda kaas - room - sjalot
Cappelleti burrata
5de gang
oesterzwam - truffelroomsaus
Catch of the day
Crèpe Suzette
amaretto / koffie
ONTBIJT
Breakfast
Enkel op reservatie
28€
Aan tafel bediend! Artisanale kazen, kwaliteitsvleeswaren, vers fruit, yoghurt, variatie aan versgebakken broodsoorten, ei-bereiding naar keuze met verse hoeve-eieren.
U ENJOY ARRANGEMENT
U Enjoy Arrangement
U Enjoy Arrangement
475 voor 2 personen
5-gangen menu | luxe kamer | heerlijk ontbijt
LUNCH MENU
LUNCH MENU
voorgerecht | hoofdgerecht | *dessert
39 | *45 (ma - zat)
Volgens marktaanbod
COCKTAILS & MOCKTAILS
BASIL SMASH
16
Basil - triple sec - Hendricks gin
NEGRONI
14
bombay gin - campari - red Vermouth
WHISKEY SOUR
16
Four Roses - citrus
BLOODY MARY
16
42 below vodka - big tom tomato juice
PALOMA
16
Patron Tequila - Fevertree grapefruit soda
SPICY MARGHARITA
16
Patron - cointreau - lime - spices
PISCO SOUR
16
Pisco - lime
PORNSTAR MARTINI
16
vodka - passion fruit grape
DARK & STORMY
16
Bacardi Cuatro – lime – ginger beer
ESPRESSO MARTINI
16
Belvedère – coffee – Tia maria
MOSCOW MULE
16
Belvedère - lime - ginger beer
COSMOPOLITAN
16
Grey Goose – cranberry – triple sec
APEROL SPRITZ
12
MOCKTAILS
MOCKTAILS
FRENCH BLOOM
15
sparkling chardonnay
CRODINO
6
GINZU SPRITZ "BOTAN"
13
Etherical oils of lemon & manderins corried by giner distillates
BOTANIETS GIN & TONIC
13
Fevertree tonic
BASIL SMASH 0%
13
botaniets - basil
NOGRONI
13
WAKATYA
13
huacatay - sweet basis - mint - lime - tarragon