À LA CARTE
Small Bites
Nems
12
Dip 4ps
Toast Rundstartaar Kaviaar| Beef Tartare Toast
40
Royal Belgian Caviar 10g | zure room/sour cream | bieslook/chives
Oesters natuur
15/3Ps - 30/6Ps
sjalot dressing | citroen
Huisgemaakte Bitterballen
14
Oesters gegratineerd
18/ 3Ps - 36/ 6PS
mousseline
Escargots (6st)
22
lookboter | bieslook | baguette
Paleta iberico (pata negra)
22
crackers
Sardinas en aceite de oliva
18
Lemon
Homemade Hummus
14
Paprika | walnoot | groene kruiden
Selectie kaasmeester ‘Van Tricht’
21
Royal Belgian Caviar (10gr)
35
Blini | zure room
Pattisserie van Dellafaille
10
Voorgerechten
Artisanale garnaalkroket
24
Peterselie | citroen | waterkers
Artisanala kaaskroket
18
peterselie | Limoen
Kingcrab
45
venkel | dille | yuzu | tobiko
Terrine foie gras
30
sweet onion | almonds | pain perdu
Zeebaars | Seabass
24
pe-tsai | hijiki| miso / sesame
Bisque van kreeft
28
zure room | avruga |calamansi
Gebakken Coquilles
30
pe-tsai | hijiki | miso | sesame
Hoofdgerechten
Skrei
39
lima beans | schorseneren/salsify | noilly prat
Zeetong Meunière
50
citroen | peterselie
Caesarsalad
25
mechelse koekoek | ansjovisdressing | lardo | pesto | eidooier
Anjou Duif
49
Savoy cabbage - duxelle - truffle
Bouchée à la reine
29
Hoevekip | mousseline | girolles | bladerdeeg
Bouchée à la rein Deluxe
39
Handgepelde garnalen | kalfszwerik
Tortellini boschampignons | wild mushrooms
35
pistache | burrata | kastanje/castgne
Entrecôte "Black Agnus"
39
verse frie | beairnaise/peper/bordelaise (groene of witloofsla: +4€)
Filet pur “Rossini”
55
foie gras | truffelpuree | bordelaise | merg Grone sla of Witloofsla: +4
Filet Pur “Simmental” Quality Label
47
Quality label | verse frietjes | sla | béarnaise, pepper of bordelaise - groen of witloofslaatje +4
Wagyu Australia
57
bavette | pommes pont neuf | szechuan Groen of witloof slaatje + 4
Desserts
Dame Blanche
13
Vanille ijs | espuma chocolade | piment
Crèpe Suzette
18
Warme appel | Crumble
15
walnootijs | calvados
Pistache mousse
15
White Chocolate / Bloodorange
Café Glacé
13
kahlua caramel | mascarpone | 95% pure chocolade
Espresso Martini
16
Vodka | coffee | coffee liquor
Selectie kaasmeester ‘Van Tricht’
23
LET US SURPISE U - MENU
Degustatiemenu van de chef
4 of *5 gangen
75 - *95
Aangepaste wijnen
44 / *55
Mocktail pairing
39 - *50
Amuse
Zeebaars | Sea bass
Wortel/carrot | vadouvan | kaffir limoen / lime
skrei | winter cod
lima beans | salsify | noilly prat
Irish mor oester | oyster
5de gang
Yuzu | oysterleaf | supplement caviar 10 gram + 20euro’s
Anjou duif | Anjou pigeon
Savoy cabbage | Duxelle | Truffle
Pistache mousse
White chocolate| Bloodorange
ONTBIJT
Breakfast
Enkel op reservatie
28€
Aan tafel bediend! Artisanale kazen, kwaliteitsvleeswaren, vers fruit, yoghurt, variatie aan versgebakken broodsoorten, ei-bereiding naar keuze met verse hoeve-eieren.
U ENJOY ARRANGEMENT
U Enjoy Arrangement
U Enjoy Arrangement
475 voor 2 personen
5-gangen menu | luxe kamer | heerlijk ontbijt
LUNCH MENU
LUNCH MENU
voorgerecht | hoofdgerecht | *dessert
39 | *45 (ma - zat)
Volgens marktaanbod
COCKTAILS & MOCKTAILS
Homemade Cocktails
YUZU NEGRONI
16
Bombay sapphire - bitter - English spiced vermouth - yuzu sake
SNICKERS OLD FASHIONED
16
Bourbon - chocolate bitter - peanut brown butter
JASMIN GIN
16
Bombay Sapphire - umeshu - lychee - jasmin pearls
BASIL SMASH
16
Basil - triple sec - Hendricks gin
NEW YORK SOUR
16
whiskey sour topped with pinot noir
MEZCALITA VERDITA
16
Mezcal - tequila reposado - cointreau pineapple - cilantro - jalapeño
Pornstar Martini
17
vodka - passion fruit grape
Dark and Stormy
16
Bacardi Cuatro – lime – ginger beer
Espresso Martini
16
Belvedère – coffee – Tia maria
Moscow Mule
16
Belvedère - lime - ginger beer
Cosmopolitan
16
Grey Goose – cranberry – triple sec
Aperol Spritz
14
MOCKTAILS
MOCKTAILS
Jungle Spritz
12
Martini virbrante - pinneapple - fevertree tonic
French Bloom
14
sparkling Chardonnay
Ginzu Spritz Botan
12